Over ons

Talentontwikkeling van kinderen en volwassenen is onze passie. Vyvoj Opleiden zet zich in om de ontwikkelingskansen voor kinderen te verbeteren door het professionaliseren van organisaties en hun medewerkers en door ondersteuning van ouders.

Vyvoj komt uit het Tsjechisch en betekent ontwikkeling. Het klinkt als bruisend, levendig en een beetje ongewoon. Dat zijn wij ook. Wat ons beweegt klinkt heel simpel: bijdragen aan de talentontwikkeling van kinderen, volwassenen en organisaties. Hier brengen wij onze expertise in. De rode draad van onze bijdrage is het vergroten van de kansen van kinderen om zich optimaal te ontwikkelen. We rusten professionals en organisaties toe hun sterke kanten te ontdekken, optimaal in te zetten en daar waar noodzakelijk verbindingen met anderen aan te gaan voor het gezond laten opgroeien van kinderen.

Iedereen wil groeien. Niet alleen u zelf, maar ook uw organisatie, uw klanten en uw medewerkers. Kinderen en hun ouders verliezen we niet uit het oog. Dat maakt groei allereerst tot een proces. Een proces dat veel te winnen heeft bij goed procesmanagement. Hierin hebben wij jarenlange ervaring en dat komt tot uiting in onze drie kerntaken: onderzoek, opleiden en projecten.

Wij staan voor een samenleving waar:

  • De menselijke maat centraal staat
  • Jongeren de kans krijgen zich te ontwikkelen
  • Mensen respectvol met elkaar omgaan
  • Mensen betrokken zijn: in het gezin, in de opvang, op school, op het werk, in de buurt en als wereldburger.

De online academie is onderdeel van Vyvoj Opleiden en erkend CRKBO, Kort beroepsopleider. Directeur van Vyvoj Opleiden is Clarine de Leve.