Abonnement

Organisatieabonnement

Vertegenwoordigt u een organisatie? Dan kunt u kiezen voor een organisatieabonnement. Binnen dit abonnement ontvangen alle medewerkers persoonlijke inloggegevens op een besloten leeromgeving. De medewerkers volgen e-learning modules naar keuze (of naar keuze van de organisatie). Leidinggevenden binnen de organisatie worden in staat gesteld de leerresultaten op locatie- en organisatieniveau te monitoren.

Wilt u een organisatieabonnement afsluiten, neem dan contact met ons op via info@teacherschannel.nl. Wij zorgen ervoor dat directeur Clarine de Leve van Vyvoj Opleiden u benadert.


Aanschaf e-modules voor meerdere medewerkers


Vertegenwoordigt u een organisatie? Wilt u geen organisatieabonnement aanschaffen, maar eenmalig e-modules voor meerdere medewerkers tegelijk (minimale afname van 10 modules) aankopen? Stuur ons een e-mail via info@teacherschannel.nl met daarin vermeld: het aantal gewenste e-modules, de titel(s) van de e-module(s), de naam van uw organisatie, uw contactgegevens en het e-mailadres waar de factuur naartoe mag worden gestuurd. U ontvangt van ons een e-mail met unieke couponcodes die u kunt uitdelen aan uw medewerkers, en sturen u vervolgens de factuur. Wij brengen administratiekosten van €15,- per aanvraag (e-mail) in rekening.

Aanschaf losse e-module

Wilt u een e-module volgen? Dan kunt u direct aan de slag. Ga naar het scholingsaanbod en selecteer een e-module naar keuze. U rekent deze module af via Ideal, en vult uw naam en e-mailadres in. Hierdoor maakt u een account aan, alwaar u uw e-module direct na betaling terugvindt op uw persoonlijke overzichtspagina.