Teachers Channel onderscheiden met Comenius EduMedia Award 2018

Jun 27, 2018 door Malou Captijn

Op donderdag 21 juni 2018 vond in Berlijn de uitreiking plaats van de Comenius EduMedia Awards 2018. Teachers Channel is in de categorie Electronische Leer Omgevingen en Leer Management Systemen onderscheiden met een Comenius EduMedia Award en is bijzonder trots op de toekenning van deze prestigieuze prijs. Het ‘Gesellschaft für Pädagogik und Information (GPI)’ reikt de Awards jaarlijks uit voor de beste Europese educatieve internettoepassingen en software.

Gesellschaft für Pädagogik und Information e.V.(GPI)
Het GPI is een vooraanstaand wetenschappelijk Genootschap voor multimedia, educatieve technologie en mediadidactiek. De jury bestaat uit hoogleraren uit negen Europese landen. Dit jaar gaf het GPI voor de 23e keer de prestigieuze Europese onderscheidingen uit voor didactisch hoogwaardig digitaal leer- en lesmateriaal. 

Teachers Channel 
Ontwikkeling van leerkrachten, docenten en andere educatieve professionals kan gefaciliteerd, begeleid en gestuurd worden met behulp van Teachers Channel. Het state-of-the-art platform www.teacherschannel.nl is de basis van zo’n zestig academies waar meer dan 14.000 professionals in het primair-, voortgezet- en hoger beroepsonderwijs werken aan hun professionele ontwikkeling.